ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze Algemene Voorwaarden bepalen de rechten en plichtingen van de beide partijen, in het kader van de verkoop van producten via de webwinkel www.entre-copines.be.

De Algemene Voorwaarden worden afgesloten tussen, enerzijds ENTRE-COPINES BVBA , met maatschappelijke zetel te 1190 Brussel , Rue des Anciens étangs 40 , ingeschreven bij de Banque Carrefour des Entreprises onder het nummer 0646.884.882 , de webwinkelier,en anderzijds , de consument , de persoon die op onze webwinkel een aankoop wenst te doen.

Elke bestelling van een aangeboden product op de webwinkel vereist een voorafgaand overleg en aanvaarden van de algemene voorwaarden door de consument.

Door het aanvaarden van deze Algemene Voorwaarden garandeert de consument de webwinkelier dat hij meerderjarig is en dat hij over zijn volledige rechtsbevoegdheid beschikt.

 

AANGEBODEN PRODUCTEN

De kledingstukken die te koop zijn op de webwinkel, zijn tweedehands kleren die aan een strenge keuring worden onderworpen, en alleen de kleren van hoge kwaliteit en in een zeer goede staat worden aanvaard.

De gebruiker heeft de mogelijkheid de te kopen kleren op de webwinkel per categorie te bezichtigen.

De consument zal de kleren met een filtersysteem kunnen sorteren, systeem dat toelaat maat, merk en prijs na te kijken.

Hij zal de lijstweergave per prijs en het aantal producten per pagina kunnen beheren.

De webwinkelier verbindt er zich toe alle redelijke middelen toe te passen om de reële beschikbaarheid van de te verkopen producten voor te stellen, maar kan niet verantwoordelijk gesteld worden van de eventuele non-beschikbaarheid van een besteld product.

De consument die een product heeft besteld dat niet meer in voorraad is, beschikt over de mogelijkheid zijn bestelling te wijzigen of te annuleren ( in dit laatste geval, zal hij terugbetaald worden van de betaalde overschrijving; de consument moet natuurlijk een geldig rekeningnummer aangeven) of een aankoopbon te vragen, naar keuze.

De foto’s en andere elementen van de illustraties van de producten, zijn niet inbegrepen in het contractuele veld. Indien deze foto’s en /of teksten een foutief karakter zouden hebben, kan de aansprakelijkheid van de handelaar niet worden vereist.

De prijs van elk product is zichtbaar op de webwinkel in Euro en BTW inclusief.

DE BESTELLING 

De webwinkelier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste aangiften doorgegeven door de consument bij de bestelling of het registreren op de webwinkel.

Bij het valideren van zijn bestelling neemt de consument de verantwoordelijkheid op zich het volledige gedrag van de bestelling af te rekenen binnen de veertien dagen.

De handelaar zal de bestelde goederen leveren zodra de volledige betaling afgerond is, eventueel na goedkeuring van de bankinstelling van de gebruiker.

Het betalen van de bestelling gebeurt door middel van VISA of Mastercard of door traditionele Europese betalingsmiddelen, via het beveiligde Sips systeem (http://sip.worldline.com).Tijdens het betalingsproces kiest de consument voor één van de voorgestelde betalingswijzen en volgt de instructies op de gekozen site.

De consument zal een bevestiging e-mail van zijn betaling ontvangen met een samenvatting van zijn bestelling en zal zijn bestelling kunnen volgen op de afdeling "Mijn bestellingen" in zijn persoonlijke ruimte "Mijn Account".

RETURN

Entre-Copines BVBA garandeert de terugbetaling van ieder teruggestuurd artikel, op voorwaarde dat al de teruggekeerde artikelen in dezelfde staat vertoeven als wanneer de consument ze ontvangen heeft.

Dat betekent dat de artikelen niet beschadigd, gewassen, bevlekt , vervormd  enz…. mogen zijn.

Om van de terugbetaling te mogen genieten :

De klant moet het terugsturen verrichten zoals het proces hieronder vermeld, proces dat beschikbaar is op de website.

Ten laatste 18 kalenderdagen na de verzending van zijn bestelling, wordt de klant verzocht in de buffer van zijn bestellingen te gaan, op de terug te sturen artikelen te klikken en op het tabblad “return genereren” te klikken.

Na het registreren van het verzoek, zal de consument automatisch per e-mail de nodige informatie ontvangen, zodat hij het terugsturen kan uitvoeren.

Het inleveren van het teruggezonden pakket is ten koste van de klant (5 kosten voor de levering door Bpost)

Het door ons terug te betalen bedrag wordt vastgesteld na de herberekening van de oorspronkelijke bestelling, in functie van de items die door de klant gehouden worden : sommige kortingen die toen werden toegestaan (namelijk de gratis verzending) kunnen mogelijk geannuleerd worden.

Zodra de controle van de teruggestuurde items afgerond is, verbindt Entre-Copines BVBA er zich toe de klant zo snel mogelijk terug te betalen en dit uiterlijk dertig (30) dagen na het ontvangen van het retour pakket; deze terugbetaling zal gebeuren op de bankrekening of betaalrekening die de klant gebruikt heeft voor het betalen van de artikelen.

Het terugzenden van een bestelling die met een waardebon werd betaald, zal worden vergoed volgens dezelfde betalingswijze.

Als de koper een terugkeer zonder de procedure boven en / of zonder waarschuwing per e-mail / telefoon aangegeven, ENTRE-COPINES BVBA zal alleen vergoeden als VOUCHER: op voorwaarde dat alle items worden geretourneerd in dezelfde staat als toen de koper ze ontvangen. Dit betekent dat items mogen niet beschadigd, gekleurd, gewassen, vervormd etc.

LEVERING  

De levering zal door Bpost ( Thuis, relais punt of packet collector) gebeuren, volgens de keuze van de klant.

De overdracht van het risico naar de consument vindt plaats op het ogenblik dat de bestelde producten ter beschikking van de leverancier worden gesteld.

Het bewijs van de ter beschikking stellen zal gebeuren door alle juridische middelen en namelijk door het controle systeem dat de leverancier gebruikt, indien deze laatste dergelijke service biedt.

In periode van vakantiedagen (in augustus), de termijn(extensie) voorbereiding van de opdrachten (orders) worden verlengd (uitgerekte) van de week.

U MEER VRAGEN HEEFT ?