ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEPOSIT

1. Objet.

Deze voorwaarden zijn bedoeld om de bepalingen en voorwaarden van de verkoop door ENTRE COPINES bvba (hierna "de depositaris) van de verkoper (hierna voorgestelde artikelen" de aanvrager ") definiëren.

De depositor garandeert ENTRE COPINES bvba hij heeft verworven van de items beschikbaar voor aankoop op regelmatige basis, en dat hij bezit.

Door het accepteren van deze voorwaarden en bepalingen van het gebruik en de verkoop items op www.entre-copines.be aanvrager garanties aan een persoon van huwbare leeftijd, in het bijzonder met betrekking tot de kwaliteit, hebben volledige rechtsbevoegdheid.

Deze voorwaarden op geen enkele wijze vormt een verplichting voor ENTRE COPINES bvba om kleding die door de aanvrager te worden doorgegeven verkopen, dat verzoekster uitdrukkelijk erkent en aanvaardt. Ons team zal uitvoeren in feite een zorgvuldige selectie van kleding te doen om de kleren te verkopen in perfecte staat en overeenkomt met onze charter, staan ​​garant voor kwaliteit van de producten die worden aangeboden op de site.

De oprichting van een "merchant account" door de klant impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden, die hij erkent te hebben eerder gelezen.

 

2. Inwerkingtreding / Duur.

Inwerkingtreding van deze voorwaarden komen uit het creëren van een rekening van de verkoper op de website, en blijft van kracht voor een periode van één jaar na de lancering van het artikel, of tot de verkoop van daarvan.

Aan het einde van die periode, ENTRE COPINES bvba, op verzoek van e-mail naar de depositor van zijn keuze op de verlenging van zijn contract.

Geen antwoord van hem binnen twee (2) maanden na dit eerste contact items worden automatisch eigendom van de onderneming te worden en vrij te gebruiken wenst te maken zal zijn. De aanvrager (verkoper) kan aanvraag voor verlenging en / of teruggave van de goederen niet langer te maken.

 

3. Sales Process.

Iedereen die kleding verkopen op de website www.entre-copines.be instemt met de volgende stappen :

De aanvrager zorgt voor een verkoper account op de site en vervolgens een prepaid label met vermelding van hun keuze om te doneren aan een goed doel, of de artikelen niet door ENTRE COPINES bvba te koop geselecteerde halen bestellen.

De keuze van de items hersteld mislukte verzoek financiële participatie van twaalf en vijftig euro (€ 12.5) te betalen voor de terugkeer van deze (overschrijving te maken op het volgende rekeningnummer : IBAN : BE83 3631 5690 4715 - BIC: BBRUBEBB met verwijzing NAAM + OPTION2) indien alle artikelen die worden aangehouden voor verkoop, dit bedrag wordt niet in rekening worden gebracht.

De aanvrager heeft gekozen voor de keuze van het herstel van de niet-geselecteerde items verplicht zich te betalen binnen de 7 kalenderdagen na de terbeschikkingstelling van de rest van de storting. Als er geen betaling is ontvangen na deze tijd, de aanvrager machtigt Entre-Copines BVBA om items een vereniging niet behouden te doneren.

De bewaarder zal de aanvrager een e-mail met een goed voorgevulde portokosten te sturen naar de bewaarder (voor België).

De aanvrager heeft slechts te verpakken (in een doos of een grote stevige zak) artikelen zij wil storten.

De aanvrager gaat akkoord met de portvrij label per e-mail ontvangen afdrukken in veel plak het op de doos dan verzenden via Bpost.

De kleding zal een zorgvuldige selectie door het team van ENTRE COPINES bvba zijn, zal alleen de kleren die overeenkomt met haar kwaliteitshandvest worden bewaard. De aanvrager is verplicht om de bestaande gebreken te melden op het item om de depositaris.

Zodra zijn volledig verwerkt zak, kan de aanvrager het item nummer kennen als ENTRE COPINES besloten om hun prijs op de verkoper gehouden onder "Mijn artikelen en deposito's" te verkopen. De keuze van kleding en hun verkoopprijzen zijn uitsluitend bepaald door ENTRE COPINES bvba.

De aanvrager moet kiezen op zijn rekening van de verkoper, tabblad "Mijn spaarpot" de wijze van betaling van hun winsten uit de verkoop van kleding ontvangen. De aanvrager heeft twee keuzes:

Door overschrijving : De bankgegevens zullen in het tabblad "mijn betaling" worden aangegeven en zullen correct zijn. ENTRE COPINES bvba zal niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten met betrekking tot de bankgegevens van de aanvrager. Het geld zal worden gestort op het bankrekeningnummer binnen vijftien (15) dagen na het verzoek tot overschrijving, die zal plaatsvinden wanneer het bedrag van de spaarpot bereikte een minimum bedrag van vijfentwintig (25) euro .

Door vouchers : De aanvrager kan op elk moment van de overdracht van de gehele of gedeeltelijke bedrag van de spaarpot te vragen, wordt de aanvrager dan een persoonlijke code waarmee het zijn goed te gebruiken voor elke aankoop op de site www.entre-copines.be toegewezen .

 

4. Scheepvaart kleding.

Kleding moet altijd worden geplaatst in een Bpost punt, of het postkantoor, in een pakket, de aanvrager heeft gezorgd te sluiten om verlies van kleding te voorkomen, binnen een termijn van één (1) maand na de ontvangst per post de port betaald label te plakken op het perceel.

ENTRE COPINES bvba zal op geen enkele wijze verantwoordelijk voor verlies of diefstal van het pakket bij het verlaten van de aanvrager, alleen de vervoerder zal de verantwoordelijkheid nemen.

5. De conciërgeservice.

 De aanvrager zal de mogelijkheid van conciërge in bepaalde omstandigheden en onder voorbehoud van aanvaarding van de bewaarder hebben:

- de aanvrager moet ten minste 35 artikelen te bieden in depot.

- moet de aanvrager woont in Brussel (of binnen een straal van 30 kilometer in de periferie).

De deposant en de bewaarder moet telefonisch een afspraak, waarna een teamlid ENTRE COPINES bvba zal verhuizen van de aanvrager om de items terug te worden afgevoerd te regelen, als de aanvrager afwezig was tijdens de vergadering -u, reiskosten worden geaccepteerd.

De aanvrager gaat akkoord met het volledige beheer van de verkoop van haar producten in ENTRE COPINES bvba verhuurd voor een minimum van drie (3) maanden na de lancering van deze.

De kleding zal een zorgvuldige selectie door het team van ENTRE COPINES bvba zijn, zal alleen de kleren die overeenkomt met haar kwaliteitshandvest worden bewaard. De aanvrager is verplicht om de bestaande gebreken te melden op het item om de depositaris.

De aanvrager zal moeten kiezen tijdens de benoeming van de wijze van betaling om hun winsten te ontvangen van de verkoop van kleding. De aanvrager heeft drie keuzes:

Door overschrijving : De bankgegevens zullen in het tabblad "mijn betaling" worden aangegeven en zullen correct zijn. ENTRE COPINES bvba zal niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten met betrekking tot de bankgegevens van de aanvrager. Het geld zal worden gestort op het bankrekeningnummer binnen vijftien (15) dagen na het verzoek tot overschrijving, die zal plaatsvinden wanneer het bedrag van de spaarpot bereikte een minimum bedrag van vijfentwintig (25) euro .

 

Liquiditeit : de aanvrager van toepassing kunnen zijn bij het indienen van zijn winst te herstellen op een vooraf overeengekomen, of op aanvraag per e-mail of telefoon, de gehele of gedeeltelijke bedrag van de bank datum. Betaling in contanten zal plaatsvinden tijdens de vergadering met betrekking tot het herstel van potentieel onverkochte objecten.

 

– Door vouchers : De aanvrager kan op elk moment van de overdracht van de gehele of gedeeltelijke bedrag van de spaarpot te vragen, wordt de aanvrager dan een persoonlijke code waarmee het zijn goed te gebruiken voor elke aankoop op de site www.entre-copines.be toegewezen .

 

6. Nauwkeurigheid van de gegevens ingevoerd.

Wanneer de aanvrager te registreren, zich ertoe verbindt om te communiceren in ENTRE COPINES bvba nauwkeurige gegevens en om ze te actualiseren. De verantwoordelijkheid voor ENTRE COPINES bvba kunnen worden gemaakt in het geval ENTRE COPINES bvba zijn tekortgeschoten in haar contractuele verplichtingen als gevolg van verkeerde informatie verstrekt of geen updates.

 

7.Kleding door Entre-Copines geselecteerd.

ENTRE COPINES bvba zal accepteren voor de verkoop als kleding voor vrouwen en kinderen.
De artikelen moeten in perfecte staat worden gestuurd en hebben geen gebreken, moeten ze schoon en gestreken goed gevouwen zijn.

Items moeten worden gegaan van onze selectie van de merken : View LIJST VAN MERKEN 

Zullen niet worden aanvaard: Elk item dat is defect (Hole, Taak, bouloche, beschadigde vezels, roze kleur, kromgetrokken Kleding, thuis Retoucheren ...) alsook schoenen, nagemaakte en bont.

 

8. Oprichting van de verkoopprijzen en commissies inhoudingen.

De verkoopprijs van artikelen afgezet wordt bepaald door ENTRE COPINES bvba naar eigen goeddunken, afhankelijk van de markt en de nieuwe prijs van de items die zijn gecontroleerd door het team van ENTRE COPINES bvba, en al kosten van ENTRE COPINES bvba in de selectie, het beheer en de verkoop van kleding. De aanvrager daarom eens te laten ENTRE COPINES bvba beslissen alleen verkoopprijs van zijn producten en prijsverlagingen in het licht van eventuele aanbiedingen of verkoopbevordering op de site uit te voeren. Deze kunnen worden toegepast op alle items zonder voorafgaande toestemming van de aanvrager.

De aankoopprijs (inclusief BTW) is voorzien van een commissie die automatisch wordt verzameld door de bewaarder bij het maken van een verkoop.

De provisie wordt als volgt berekend: 50% HT weergegeven prijzen.

9. Onder Overmacht.

De verplichtingen van de ENTRE COPINES bvba zal in geval van overmacht worden opgeschort, zonder dat de aanvrager kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Worden beschouwd als overmacht of onvoorziene omstandigheden dan die gewoonlijk bewaard door de jurisprudentie van de rechtbanken: totale of gedeeltelijke stakingen, intern of extern aan het bedrijf, met inbegrip van postdiensten, uitsluiting, slecht weer, epidemieën, aardbevingen, brand, storm, overstroming, waterschade, verstopping van de telecommunicatie, het blokkeren van internet, de overheid of wettelijke beperkingen, wettelijke of reglementaire veranderingen in de vormen van marketing, en andere onafhankelijke bij de uitdrukkelijke wil van delen van het voorkomen van de normale uitvoering van dit contract.

Verzoekster erkent dat de kennis van de kenmerken en beperkingen van het internet, in geval van problemen van de toegang tot de site of storing van de website, ENTRE COPINES bvba behoudt zich het recht voor om diensten op te schorten in verband met transacties onderhoud.

 

10. Bewijs Convention.

De aanvrager erkent en stemt ermee in dat de informatie in de computersystemen van ENTRE COPINES bvba hebben dezelfde bewijskracht als papieren documenten, in het bijzonder met betrekking tot de aanvaarding van deze voorwaarden.

Elk geschil met betrekking tot deze algemene voorwaarden zullen aan de bevoegde Belgische rechtbanken worden voorgelegd.

U MEER VRAGEN HEEFT ?